Viva Las Vegas

Kolmanteen reissupäivään herättiin ensimmäistä kertaa kohtalaisesti levänneinä, vaikka unet eivät monituntisiksi tälläkään kertaa ehtineet.

Aamureippailuina tepastelimme läheiseen Peppermill -dineriin. Kauhistelimme hieman korkeaa hintatasoa, mutta aamupala lunasti odotukset. Hyvänä esimerkkinä Nassen ja Vägyn jäätelöllä höystetyt hedelmälautaset, Fabion kymmenen munan jauheliha-pekoni-munakas tai Sukasen toast-hässäkkä. Hedelmälautaset eivät kuitenkaan pitäneet nälkää koko päivää kuten kaikkien muiden annokset. Suurin osa porukasta söi seuraavan kerran vasta kahdeksalta illalla.

Aamupalalta jatkoimme suoraan Fashion Outletiin. Puolet porukasta käveli ja toinen puolikas hyppäsi Uberiin. Matkaa oli n. 3km. Fashion Outletista löytyi merkkiliikkeitä joka lähtöön ja vaate- ja varustearsenaaliin saatiin pientä täydennystä. Takaisin palatessa poikkesimme mahdollisesti Vegasin ainoaan ruokakauppaan, tai ainakin kohtalaisen vaikeaa sellaisia on löytää. Jääkaappiin saatiin hieman täytettä ja vähän aamupalatarvitteitakin.

Altaallekin ehdittiin hetkeksi illasta. Kuuma-altaassa oli mukava lillua ennen kuin aurinko laski ja lähdettiin illalliselle sekä Vegasin humuun.

One Reply to “Viva Las Vegas”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *