Syntymäpäiväbileet ja haahuilua kaupungilla

Olimme aiemmin päättäneet, että ns. synttäribileet pidetään päivää ennen varsinaista Vägyn ja Könsin synttäripäivää siitä syystä, että seuraavan päivän iltana ei olisi aivan niin rankkaa lähteä kotimatkalle ja olisihan päivä vaihtunut jo Suomessa siinä vaiheessa kun me aloittelisimme juhlia. Suuntasimmekin heti aamusta tankkaamaan uutta Seppälää synttärisankareille ja vähän muillekin. Marshallin valikoiman koluttuaan muu ryhmä päätyi burgereille, kun synttärisankarit vielä hamstrasivat kauluspaitoja kotiinviemisiksi.

Päivä jatkui tiukoilla koripallopeleillä hotellin kentällä sekä uima-altaassa kellumisella. Osa porukkaa otti mittaa toisistaan myös vesilentopallossa. Päätimme skipata juhlien illallisosuuden ja säästää sen viralliselle syntymäpäivälle. Niinpä ilta lähti käyntiin hotellihuoneessa Lauri Markkasen kauden avauksen 35 pisteen iltaa katsellessa sekä virvokkeita ja pakastepizzoja nauttiessa. Ottelun jälkeen siirryimme itse pallon tarkkuusheittoon juomapelin muodossa. Voittajaa ei taida muistaa kukaan, mutta peli itsessään oli viihdyttävä.

Parhaat kulmapaidat päälle ja Uberillä ytimeen Rok-yökerhoon… jota ei ollutkaan enää olemassa. Kasino kerrallaan lähdimme vyöryttämään ja joka paikassa vastaan tuli sama ongelma, joko koko hotellissa ei edes ole yökerhoa tai se ei ole auki juuri tänä päivänä. Nasse kuitenkin jututti yhtä Miragen heppua, joka hoiti meille sisäänpääsyn naapurirakennuksen klubille. Tiukkojen turvatarkastusten jälkeen pääsimme sisään tähän kohtalaisen pieneen yökerhoon. Parinkympin hintaiset juomat ja musiikillinen tyylisuunta ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. Oman ärsyttävän piirteensä teki aivan helvetin lujalla soinut musiikki, joka sai housut lepattamaan ja kaiken lisäksi soi aivan kaikkialla baarissa. Edes vessassa oli turha koittaa jutella huutamatta. Joka tapauksessa, kun tämä posse lähtee kerholle niin ei sieltä ensimmäisenä poistuta. Hotellille palailimme aamu neljän maissa Mäkkärin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *