Matkasuunnitelma

Matka starttaa Helsinki-Vantaalta perjantaina 18.10.2019 klo 7.00 Matkaa taitetaan aluksi Halpamatkat Airlinesilla (KLM) Amsterdamiin (perillä 8.35), josta vaihdetaan Cheap Bastard Airin leppoisiin koneisiin (KLM) 12.25 ja huiskautetaan Chicagoon. Kumien pitäisi vinkaista Amerikan maaperää Chicagossa vain reilua tuntia myöhemmin 13.55. (Aikaeroa on -7 tuntia)

Chicagossa yövytään Fieldhouse Jonesin retron loft-henkisessä ullakkohuoneistossa. Hotelli sijaitsee aivan ytimessä, joten kymmenen vuotta sitten otetut valokuvat ehditään päivittää tuoreisiin tällä pysähdyksellä.

Chicagossa päivää ehditään viettämään aina klo 15.49 asti, kunnes jälleen ponkaistaan kohti länttä. Las Vegasiin saavutaan 17.58 (aikaeroa on -2 tuntia).

Vegasiin ohjelmaa ei ole tehty kovin tarkaksi, mutta suunnitelmissa on käydä vilkaisemassa ehkä Horseshoe bendiä (455km aavikolle) ja Antelope Canyonia joka löytyy samoilta kulmilta.

24.10. on Könsin ja Vägyn virallinen synttäripäivä, joten saa nähdä löydetäänkö porukka jälleen Rokista tai Studio 54:n tanssilattialta juhlimasta. Vegasissa hotelli on varattu Hiltonista (Grand Vacations).

Takaisin kotiin suunnataan pirteinä bileitä seuraavana yönä 26.10. klo 00.39. Frontierin lento on perillä Chicagossa 6.16. aamulla. Hyvin levätyn yön jälkeen on kymmenisen tuntia aikaa tutustua jälleen Chicagoon ennen kuin 16.00 lähdetään lentelemään kotosuomeen, luonnollisesti Amsterdamin kautta. Amsterdamissa ollaan 5.50 ja porttia vaihtamalla 6.50 jatketaan Suomeen. Helsingissä ollaan jälleen sunnuntaina 27.10. klo 10.15.

2 Replies to “Matkasuunnitelma”

  1. On teillä pojat aikamoinen kierros, toivotaan että kaikki menee
    suunnitelmien mukaan , tsemppiä t. J-M n Äitee

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *