Ihmettelyä ja odottelua Chicagossa

Aamu Chicagossa koitti osalle porukastamme tosiaan jo puoli neljä aamulla. Nettisivujen päivittämisen ja edellisen päivän kuvamateriaalien läpikäynnin jälkeen potkimme loputkin äijät ylös ja lähdimme Sukasen skouttaamaan Yolk nimiseen dineriin aamupalalle. Näin kolmannen reissun kunniaksi aamupalaa voi ensimmäistä kertaa kehua oikein hyväksi ja maittavaksi.

Aamupalalta suuntasimme suoraan Chicagon kävelykierrokselle, koska kellon käydessä kahdeksaa meillä oli kolmisen tuntia kiertää nähtävyydet ennen kuin joutuisimme luovuttamaan hotellihuoneen ja lähtemään pian sen jälkeen kohti lentokenttää. Kävelykierros oli askelissa mitattuna n. 15000 ja sisälsi silmäilyt mm. Navy pierillä ja millennium parkilla. Sää suosi auringon paistaessa ja lämpötilan noustessa jatkuvasti. Hotellille ehdimme juuri ennen yhtätoista ja huoneen luovuttamisen jälkeen jäimme hotellin respan yhteydessä olevaan kuppilaan suuntaa-antaville. Saimme lentoyhtiöltä tiedon, että lento myöhästyy n. 45 minuuttia, joten päätimme käydä läheltä bongaamassamme perheravintola Hootersissa syömässä ennen kentälle lähtöä.

Hooters tarjosi rasvaisen kattauksen siipiä ja merenolioita sekä isoja mukeja juomista. Popsimme eväät musiikin pauhatessa kovaa taustalla. Olimme juuri lähdössä lentokentälle, kun saimme jälleen Frontier lentoyhtiöltä viestin, että lento myöhästyy kaksi tuntia lisää. Olimme pakotettuja pienelle baarikierrokselle, joten aika kului varsin leppoisasti.

Matka lentokentälle sujui Uberilla ja pienten lisäviivästysten jälkeen lentokone viimein saatiin ilmaan puoli kahdeksan maissa illalla, kun alunperin piti lähteä neljältä. Lentokoneesta oli karsittu turhat mukavuudet kuten penkkien kallistaminen, penkkien pehmusteet, telkkarit, tarjoilut… ja vessojakin taisi olla vain kaksi. Perille kuitenkin päästiin, joka tässä kohtaa oli parasta.

Uberilla hotellille n. 15$:lla ja sen jälkeen keplottelimme itsemme hotelliin. Hotellissa oli varaus vain kuudelle hengelle ja seitsemäs ei onnistunut mitenkään, joten hieman piti tehdä filunkia. Arvoimme nukkumapaikat, haimme hotellin myymälästä pientä purtavaa ja painuille unille puolen yön aikaan.

One Reply to “Ihmettelyä ja odottelua Chicagossa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *