Viimeisiä viedään

Synttäreiden jälkeinen päivä kului jokaisella omissa touhuissa. Fabio lähti aamukävelylle ja jatkoi vauhtiin päästyään telkkarista tutulle Pawn Shopille asti. Hotellimme sijaitsi Strat(ospehere)n läheisyydessä, joka on oikeastaan Las Vegas Stripin viimeinen kasino. Tästä eteenpäin alkaa lähiö-ghetto, jossa vastaan tuli jos jonkinlaista suhaajaa. Panttilainaamolla ei ollut paikalla omistajia, mutta myynnissä toki oli kaikenmoista mielenkiintoista. Samaan aikaan muutama sankari pyöri ostoskeskuksessa ja loput lämmittelivät uima-altaalla. Päivän mittaa, koko porukka kokoontui jälleen hotellille ja lähdimme juhlaillalliselle Pampas-ravintolaan.

Pampas on todellinen lihanystävän paratiisi. Tarjoilijat kantavat vartaissa lihaa pöytään ja söimme luonnollisesti kaikkea mitä eteen tuotiin: nautaa eri muodoissa, kanaa parilla eri tavalla, lammasta, possua…

Monella saattoi olla mielessä, että loppuilta vietettäisiin hotellilla, mutta Pampaksen viereisen baarin 10$/3 drinkkiä tarjous oli liikaa porukalle ja vauhti saatiin nopeasti päälle. Olimme saaneet viestiä kännykkään, että meille olisi jälleen sisäänpääsy hoidossa Hakkasan nimiseen baariin, joka on Vegasin ykkösmestoja. Pakkohan paikka oli käydä toteamassa ja vaikka 27$ hintaiset Redbull-vodkat hieman kummastuttivatkin niin viihdyimme silti yllättävän pitkään Hakkasanissa. Totuuden nimessä täytyy jälleen todeta, että musiikki baareissa on jäätävän kovalla ja istumapaikkoja ei ole kuin vessanpöntöllä. Juomat tiskillä ovat niin kalliita, että jonottaa ei tarvitse. Jos maksimaalisen ilon haluaisi ottaa irti niin paras olisi ostaa 1500$ loossi, johon saa jonkinmoisen pullon juomista ja saa istua halutessaan. Mäkkärin kautta painelimme takaisin hotellille.

Lähtöpäivästä ei kummemmin ole kerrottavaa. Nukuimme ehkä hieman tavallista pidempään ja kukin lähti pyörimään jonnekin. Viimeisten tuliais- ja vaateostosten jälkeen chillailtiin altaalla ja pelailtiin korista. Klo 22 illalla lähdimme lentokentälle. Lento oli reilun tunnin myöhässä ja se lähti vasta n. 01.40.

Saavuttuamme Chicagoon muutama ryhmämme kermaperse lähti hotelliin nukkumaan ja todelliset taistelijat lähtivät päiväksi lentokentän viereiseen ostoskeskukseen. Lento Chicagosta lähti jälleen myöhässä.

Ja koska lähdimme myöhässä niin saavuimme myös Amsterdamiin myöhässä, ja kun internet jälleen saavutti puhelimemme saimme kuulla, että meidät oli tiputettu pois KLM:n lennolta Helsinkiin. Jouduimme odottamaan kolme tuntia seuraavaa lentoa Helsinkiin. Korvaukseksi saimme 10€:n arvoiset kupongit, jolla sai maksettua n. puolet lentokentän aamiaisesta. Saavuimme Helsinkiin n. 2,5 tuntia alkuperäistä suunnitelmaa myöhemmin, joten korvauksia myöhästymisestä ei liene tulossa. Väsymys oli kohtalaisen kova sunnuntaina, kun edellisen kerran oli nukkunut torstain ja perjantain välisenä yönä, mutta allekirjoittanut katsoi silti klo 21 alkavat Formulat… niin paljon ei voi väsyttää. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *