Autoilua ja elbailua

Neljäs reissupäivä otettiin rennosti. Aamulla uni maittoi sen verran ”pitkään”, että suuria suunnitelmia ei päivälle ollut. Aamupäivän aikana tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että vuokrataan auto ja ajellaan vuorille ihmettelemään ja seuraavana päivänä voitaisiin käydä vielä Grand Canyonilla.

Auto käytiin hakemassa alle Fremontle streetin nurkilta ja otettiin suunnaksi Desert View Overlook. Valitettavasti navigoija oli hieman ruosteessa emmekä löytäneet oikeaan paikkaan. Hienoja maisemia, autiomaata ja vuoristomaisemia kuitenkin riitti. Jännänä erikoisuutena oli tien luoma optinen harha, kun tie tuntui sukeltavan syvemmälle alas vuorien väliin, vaikka todellisuudessa nousimme koko ajan ylemmäs. Takaisin tullessa huomasi kuinka paljon olimmekaan nousseet. Korvat olivat lukossa useampaan otteeseen ja auto tuli vapaalla mäkeä alas kymmeniä minuutteja.

Paluumatkalla poikkesimme In and Out burgerissa syömässä, jonka jälkeen täytimme ruoka- ja juomavarastoja Walmartissa. Loppuiltapäivä sujui uima-altaalla.

Illalla kävimme viereisessä nuhjuisessa Circus Circus -kasinohotellissa buffetissa syömässä (23$/hlö), jonka jälkeen palailimme hotellille. Unille mentiin poikkeuksellisesti jo yhdeksältä illalla. Aamulla aikaisin on tarkoitus polkaista Dodge tulille ja ajaa Grand Canyonille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *